După 9 ani de Antena 3, cea mai luptătoare jurnalistă a plecat la TVR

A încheiat nouă ani frumoși la Antena 3, iar acum a ales un nou drum: TVR.

Este vorba despre Andreea Sumanu, ziarista pe care ați văzut-o recent la "Dreptul la fericire", un reality-show experiment al postului Happy Channel, s-a despărțit de Antena 3, iar acum lucrează la TVR Moldova.

"Am încheiat ultima mea emisiune de la Antena 3. Vă mulţumesc vouă, tuturor colegilor mei! Au fost 9 ani buni, în care am învăţat foarte multe. Acum a sosit timpul pentru o schimbare", scria Andreea Sumanu, pe Facebook, în urmă cu două săptămâni.

[citeste si]

Andreea Sumanu are o poveste de viață care poate fi luată drept exemplu. A învins cancerul, este foarte puternică și este mereu cu zâmbetul pe buze. Jurnalista a fost diagnosticată cu tumori grave, diagnostic în urma căruia medicii nu pareau foarte optimiști. Despre povestea ei de viață și intrarea în Casa Fericirii, Andreea Sumanu spunea: "Cu două zile înainte de intrarea în Casă, m-am gândit să renunț, pentru că mi-am dat seama că-mi las acasă părinții și toți oamenii dragi. Totuși, am venit și sper ca din această experiență să mă aleg cu prieteni noi, mai ales că sunt o persoană deschisă, care se înțelege bine cu oricine. Forța e mereu în tine, în propria persoană. Tu ești singurul capabil să treci peste orice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel