Dumitru Sechelariu, în stare grava la Floreasca

sechelariu
sechelariu

Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, se află într-o stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. Acesta a fost operat, marți, dar nu din cauza problemelor de la coloană, ci din cauza unei sufernțe cronice la plămâni.

Surse apropiate familiei Sechelariu afirmă însă, pentru adevarul.ro, că fostul edil s-a trezit după operaţie dar i s-a făcut rău şi a fost nevoie ca medicii să îl resusciteze. Se pare că acesta a stat câteva ore în comă. Aceleaşi surse mai afirmă că Sechelariu suferă de grave probleme pulmonare, şi nu la coloana vertebrală. Sechelariu era cunoscut ca un fumător înrăit, acesta fumând câteva pachete de țigări pe zi.

 Fostul primar al Bacăului Dumitru Sechelariu a fost adus la Floreasca de la Iaşi, unde se afla internat, din 31 ianuarie, la Spitalul de Neurochirurgie, cu afecţiuni la coloana vertebrală, fiind în imposibilitatea de a se deplasa.

Potrivit surselor De Ce News, medicii sunt în acest moment rezervați să dea un pronostic despe evoluția ulterioară a lui Dumitru Sechelariu.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în FINALA de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014. Ce a declarat SIMONA HALEP după SEMIFINALA cu AGNIESZKA RADWANSKA

Bratu Iulian / 25 oct, 14:47

SPORT

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în finala de la Turneul Campioanelor 2014, după victoria fără istoric împotriva polonezei Agnieszka Radwanska. În ultimul act de la Singapore, sportiva noastră o va întâlni pe ...

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet