Dumitru Dragomir, probe ZDROBITOARE. Ciutacu: Sunt cutremurat

Dumitru Dragomir, fostul preşedintel al LPF, a fost condamnat la șapte ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală și delapidare în legătură cu vânzarea drepturilor de televiziune.

Invitat la România TV, Dumitru Dragomir a vorbit despre acest subiect și a zis că este nevinovat.

"Un om nevinovat nu poate să meargă la puşcărie. Vreau să dovedesc că sunt absolut nevinovat și nu am nicio implicare în această problemă. Am angajat o casă de avocatură care a făcut caiete de sarcină. Am făcut licitaţie publică, în direct, la TV. Am vândut trei pachete şi au mai rămas şase. Cu Adunarea Generală am decis să vindem restul de şase pachete prin cerere de ofertă. Absolut toată lumea a fost de acord. Reprezentantul RCS-RDS ne-a oferit 37 de milioane de euro prin cerere de ofertă. A venit la noi un domn cu casa de avocatură, domnul Corbu, şi mi-a zis că poate să îi facem să dea bani mai mulți.

Corbu a spus că poate aduce suma pe care o vor cluburile. Am toate filmările de la Ligă şi negocierile cu Corbu, dar doamna judecător şi procurorul nu au vrut să se uite pe filmări. Totul este înregistrat.

Corbu a adus 56 de milioane de euro. A fost toată lumea mulţumită. (...) Toţi conducătorii de cluburi au fost de acord să îi dăm 5% lui Corbu. Nu a ajuns la mine niciun ban. I-au dat şi lui Corbu 7 ani. (...) Nu am nicio implicare", a zis Dumitru Dragomir la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.


"Dacă am luat o ladă de şampanie la treaba asta... mă duc la puşcărie şi mor acolo, dar nu am băut nicio cafea! Eu mă bazez pe dischetele cu şedinţele înregistrate. Poate am noroc și nu sunt judecători cărora le este frică de procurori. Pe asta mă bazez la apel. Voi veni cu ele la televizor să vadă toată lumea. Am rugat-o pe doamna judecător să se uită la dischete - pentru că reprezintă o probă zdrobitoare - din adunările generale. Nu s-a uitat", a spus Dragomir la RTV.

După ce a ascultat ce a avut de zis Dumitru Dragomir, Victor Ciutacu a intervenit: "Pe libertatea dumneavoastră mergeți la noroc? (...) Sunt cutremurat de ce am auzit și pe ce ați fost condamnat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel