Dumitru Dragomir, despre Gigi Becali: Am mare încredere că va fi alt om

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat, vineri, la România Tv, decizia lui Gigi Becali de a ieși din viața publică împărtășită magistraților de la Judecătoria Medgidia.

Judecătoria Medgidia a decis azi că Gigi Becali îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, însă, ulterior, procurorii au depus recurs.

Eliberarea lui Gigi Becali, contestată de DNA

Patronul Stelei a vorbit în faţa instanţei despre posibilitatea de a vinde Steaua în cazul în care nu îi va mai aduce profit şi despre ieşirea din viaţa publică.

Referitor la decizia patronului Steaua de a ieși din viața publică, Dumitru Dragomir a comentat: "E cel mai frumos să se retragă din viaţa publică. Nu te deranjează nimeni. Ai grijă de copii, de nepoţi, nu mai stai sub presiune. Am mare încredere că va fi alt om. A suferit prea mult şi degeaba.a

Să ştiţi că nu se pune în balanţă dacă a fost vinovat sau nevinovat, se pune în balanţă comportamentul lui pe perioada detenţiei. Comportamentul lui a fost exemplar. Că a scris o carte sau două, că a avut un comportament civilizat, a ieşit la muncă, a fost umil, n-a jignit pe nimeni", a declarat Dumitru Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel