Dumitru Dragomir, avertizat de Băsescu: Nea Mitică, să-ți iei un avocat bun

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a dezvăluit, duminică seara la RTV,  cum l-a sunat Traian Băsescu pentru a-l avertiza  că va avea pobleme cu DNA.

"Sa va spun acum un caz absolut adevarat. Ma suna de la cancelaria domnului Basescu mai acum cativa ani de zile, eram in birou la Viorel Paunescu si mai era si Papa un prieten al nostru martor. Ma suna: alo, domnul Dragomir? Da! Domnul presedinte Basescu vrea sa vorbeasca cu dvs , dar inchideti telefonul, va sunam pe alt telefon.

Imi inchid telefonul, dau si pe pe speaker sa ma dau si eu mare la Viorel Păunescu ca ma suna Basescu, va dati seama. 'Nea Mitică, poti sa imi spui ce e cu dosarul asta cu Mititelu?' Da, domnule presedinte. Da, uitati, a dat federatia in judecata, am explicat eu toate.

'Nea Mitică, să iti iei un avocat bun, fiti atenti, ca te-au bagat astia si pe dumneata'. Imi inchide, la revedere. Ma gandesc ca mi-a dat presedintele tarii telefon, nu se mai leaga nimeni de mine, il asculta serviciile, DNA.

[citeste si]

Peste trei zile ma cheama procurorul  si spune; domnule Dragomir, trebuie sa te trimit si pe dumneata in judecata pe langa Mircea Sandu. Păi, bă, mâncaţi-aş gura, nu am nimic nicio treaba cu asta. 'Te descurci dumneata!'

Deci domnu Basescu a stiut inainte. Domne, va jur pe Biblie si pe cruce, ce Dumnezeu, se poate lua inregistrarea. Trag concluzia ca anumite dosare se duceau la Basescu, am crezut ca a vrut sa imi faca un bine, dar mi-a dat 3 ani cu suspendare!", a povestit Dumitru Dragomir în exclusivitate la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel