Drama neștiută a lui Gabriel Cotabiţă

Gabriel Cotabiţă, în vârstă de 59 de ani, luptă între viaţă şi moarte în spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit Ring, artistul suferea din cauză că în ultima perioadă intrase într-un cod de umbră, iar lucrul care i-a pus capac a fost excluderea de la Eurovision. Piesa "Ridică-te şi fugi" nu a avut succesul mult aşteptat, motiv pentru care a vrut să se reinventeze.

"Melodia mi-a trimis-o George Popa fără niciun text și împreună cu Ancuța Dionisie vorbeam că ne trebuie un cântec cu încărcătură emoțională, dar voiam să nu fie doar despre violența în familie. Și, stând la taclale, ne-a venit ideea textului și a titlului. După ce am înregistrat-o, le-am spus că dacă vrem să facem o nebunie adevărată, trebuie să luăm un rapper care să cânte o parte, așa cum se face muzică la ora asta. N-au fost entuziasmați, dar le-am explicat că mă interesează să le atrag atenția și celor tineri", a declarat , în urmă cu ceva timp, Gabriel Cotabiţă, pentru Ring.

Aşadar, cântăreţul a început să urmeze un regim strict de slăbire şi chiar să înceapă noi cursuri de canto, pe motiv că "vocea nu-l mai ţine". "Mi-a spus că nu mai rezistă să cânte live, că nu mai are suflul necesar și că vrea să facă mai multe lecții de canto pentru a se relansa în muzică. M-am mirat că un artist de talia lui e atât de realist cu el însuși și că vrea să-și respecte muzica. M-am oferit să-l ajut cu drag, mai ales că mi-e și prieten de mulți ani. Urma să ne vedem în aceste zile la prima lecție, însă... s-a întâmplat... Sper să se țină de promisiune, pentru că Gabi e om de cuvânt, și să ne revedem cu bine la orele de canto", a declarat un apropiat pentru Ring.

Stresul din ultima perioadă şi efortul fizic l-au doborât pe artist, care de pe 8 mai se află internat la spitalul Floreasca. Gabriel Cotabiţă a suferit un stop cardiorespirator , iar acest lucru i-a afectat o mare porţiune din creier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel