Dragoș Stanca îl avertizează pe Moise Guran

Moise Guran nu mai are emisiune la TV. El a explicat, la Digi 24, că se va adresa publicului care consumă știri pe mobil. 

Dragoș Stanca, șeful agenției Thinkdigital scrie, pe Facebook, că "Aparent paradoxal, Moise are dreptate și greșeste, simultan". 

El continuă: "Da, publicul migrează masiv pe telefon - sau, mai corect, și pe telefon - însă într-o aplicație mobila numită Facebook. Și în altele asemenea (Snapchat ar fi alt exemplu relevant si chiar Youtube, care evoluează rapid cu resursele Google - care a încasat cât a vorbit Moise Guran la Digi cam 4 milioane USD). Da, publicul consumă televiziune altfel (dar consumă TV în continuare, chiar dacă platformele de distribuție sunt mai diverse) iar raportul de forțe (și bani) TV-online este grav dezechilibrat în favoarea TV-ului. La fel și la fragmentarea ecosistemului, câștigă TV-ul (unui player din TV îi corespund cam 100 în online). Și standardele de măsurare sunt mult mai clare în TV (deci modul în care este așezată industria de advertising, în general, în raport cu asta)", 

[citeste si]    

"Așa că voi risca o predicție: în încercarea sa, lăudabilă, corectă și de înțeles pentru un jurnalist respectabil, de a nu mai avea un "stăpân" și de a fi complet independent, Moise Guran va continua să producă un conținut de calitate, în primul rând, tot pentru alții. Și doar în al doilea rând pentru el și echipa sa. Nu va produce pentru RCS - RDS sau pentru o altă rețea TV, ci pentru Google (Android), Facebook si Apple (iOS). Because content is King. But distribution is King Kong", a mai scris Dragoș Stanca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel