Dragoș Pătraru pleacă de la România Tv

Dragoș Pătraru nu va mai realiza emisiunea "Starea Nației" la România Tv, ci la TVR 1, după ce a semnat un contract cu televiziunea publică.

"Starea Nației" va intra în grila de programe a Televiziunii Române de la 1 septembrie, a declarat Pătraru pentru paginademedia.ro.

Pătraru realiza emisiunea "Starea Nației" la România Tv din februarie 2013.

"În primul rând, vreau să le mulțumesc foarte mult celor de la România TV pentru că, fără ei, emisiunea nu ar fi existat. Nimeni nu i-ar fi dat un program unui băiat venit de la Ploiești cu o idee de emisiune. Am prezentat un pilot și el a fost acceptat.

Am plecat pentru că este o provocare imensă pentru mine, ca jurnalist, Televiziunea Română și cred că, împreună cu ceilalți oameni de la Televiziunea Română să reușim în cel mai scurt timp să schimbăm percepția publicului față de ce înseamnă și ce se întâmplă în TVR, să-i redăm acestei instituții demnitatea pe care trebuie să o aibă și, bineînțeles, ratingul care i se cuvine ca televiziune națională", a explicat jurnalistul pentru sursa citată.

El a explicat că emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la ora 23:00.  "La ora 19.50, înainte de știri, vor fi opt minute de avanpremieră, care se vor regăsi și în emisiunea de seară. De asemenea, duminică, de la ora 23.00, se va difuza o ediție Best Of din toată săptămâna", a arătat Dragoș Pătraru.

Pătraru a precizat că plecarea sa nu are legătură cu venirea lui Dan Diaconescu la postul patronat de Sebastian Ghiță, deși "le-am spus-o și colegilor mei de la România TV, m-a deranjat foarte tare introducerea lui Dan Diaconescu în grila de programe a România TV".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel