Dragoș Pătraru: Laura Codruța Kovesi, regina anchetei albe

Jurnalistul Dragoș Pătraru, în emisiunea pe care o realizează la TVR 1, "Starea Nației", a spus că Laura Codruța Kovesi este "regina anchetei albe". 

"Îl mai știți pe Cristinel Bîgiu? Președintele Consiliului Județean Buzău, cel ridicat în decembrie, chiar de Moș Nicolae, în urma unui flagrant. Ăla care scrisese frumos, pe Facebook, că îl așteaptă pe Moșu' – și au apărut procurorii. Ei, gata, uite că n-au trecut două luni și a fost trimis în judecată. Tot ziceam noi că procurorii au dat-o pe energizante...", a spus Dragoș Pătraru.

"Voi credeți că DNA doarme în ghete? Nu... Sigur are o secție de combatere a vrăjitoriilor și a astrologiilor. Au văzut procurorii că nu le ies unele anchete și ce-au zis? Fii atent că ăsta are anchetele legate; ca la căsătorie. Așa că procurorii s-au pus pe treabă în frunte cu doamna Laura Codruța Kovesi. Nu știți cine este doamna Kovesi? Este regina anchetei albe. Desface vrăjitoriile, combate astroloagele și leagă cătușele", a spus Dragoș Pătraru, marți, la Starea Nației.

VEZI ȘI: Florian Coldea, șef interimar SRI, INTERVIU EXPLOZIV. Victor Ciutacu: Vă rog să mă scuzați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel