Dragoș Pătraru, critici la adresa lui Ponta

Dragoș Pătraru l-a criticat pe Victor Ponta după ce fostul premier a declarat că nu avem de ce să plătim taxa pentru TVR, fiind "o chestiune rămasă de pe vremuri".

"Cam atât îl duce mintea pe Ponta: ”Eu cred că nu avem de ce să plătim taxă pentru TVR, că e o chestie rămasă de pe vremuri și de altfel propunerea din lege și explicată și de Liviu Dragnea nu era să nu rămână bani la TVR. Trebuie să rămână, că trebuie să-i laude cineva și pe Iohannis, Cioloș din bani publici.” 
Nu, fraierică! Dacă cineva îi laudă pe Iohannis și pe Cioloș la TVR trebuie dați afară șefii care cer sau permit asta. Punct. E un derapaj. 

Dar plătită de la buget, televiziunea publică ar fi intrat total sub controlul politicului. Așa, plătită de oameni, TVR mai are o șansă de a fi televiziunea românilor. E drept, lipsește ceva acolo: curajul celor din interior de a transforma TVR într-adevăr în televiziunea celor care cotizează lună de lună cu taxa tv. Ei așa au crescut, cu teama asta că mâine ar putea fi dați afară cu un telefon, de un politician. Cum suna Oprea, să scoată de pe post Starea nației. Sau patriarhul Daniel. Sau Mugur Isărescu. 

Și apropo, l-a auzit cineva pe tânărul Victoraș protestând când Adrian Năstase făcea sumarul știrilor și aproba invitații la TVR? Sau derapajele ne interesează doar când nu se fac în favoarea noastră? 
Ca să închei, problema la TVR o reprezintă cetățenii plătitori de taxă. Când presiunea lor va fi suficient de mare (gen, aveți banii ăștia mulți, n-aveți voie să fiți mai jos de locul al treilea în topul stațiilor generaliste), atunci TVR va fi ceea ce trebuie să fie. 
Hm, chiar, ar merge o asociație a plătitorilor taxei radio tv, care să pună presiune pe TVR? Ce părere aveți?
Doamne, ce idei cretine am în dimineața asta! Ia, să mă întorc eu de emisiune... La muncă, animalule ce sunt!", a scris Pătraru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel