Dragoș Boța, anunț important în ultima ediție PRESSALERT LIVE din 2016

Jurnalistul Dragoș Boța a anunțat miercuri seară, în ultima ediție din acest an a emisiunii PRESSALERT LIVE, că site-ul PRESSALERT.ro pe care l-a fondat va fi completat de un nou produs, de această dată pe hârtie: un săptămânal de analiză și informație premium.

Din 3 februarie 2017 publicația PRESSALERT va fi distribuită gratuit, în fiecare vineri, în puncte importante din Timișoara și din județul Timiș. În paginile săptămânalului, cititorii vor găsi articole de calitate, reportaje, comentarii, analize, editoriale, dar și știri din toate zonele de interes.

Dragoș Boța a arătat și o primă ediție demo a ceea ce va fi din 3 februarie 2017 săptămânalul PRESSALERT, care va fi tipărit în 10.000 de exemplare.

„Acest număr demo pe care l-am lansat va merge pe o piață de publicitate de unde vin banii pentru a susține acest proiect. Este un proiect de suflet și ne propunem, așa cum pe online contăm, să fie un reper pentru oraș. Aici vom găsi subiecte din toate zonele de interes pentru Timișoara, de la antreprenoriat, până la sănătate, distracție, timp liber și vor fi și informații premium. Vor fi reportaje, comentarii și editoriale scrise de Indira Crasnea, redactor-șef Mediafax, și de Adrian Cercelescu, redactorul-șef adjunct de la Jurnalul Național. În spatele acestui proiect este o adevărată muncă. Cu acest număr nu am făcut altceva decât să începem munca la marele proiect PRESSALERT, care înseamnă, în primul rând, informații premium și un efort de echipă fabulos", a mai precizat Dragoș Boța, scrie pressalert.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel