Dragnea, sunat de MRU după DEMISIE: Mi-a telefonat imediat

Mihai Răzvan Ungureanu l-a sunat pe Liviu Dragnea pentru a-i spune de ce a demisionat de la SIE.

"Eu am avut o reacție despre demisia sa pe Facebook. Apoi, în câteva minute, m-a sunat. Am mai comunicat, nu foarte des, cam o dată la două luni. Este un om civilizat. Mi-a spus că motivul demisiei este starea de sănătate și nimic altceva. Nu știu dacă m-a sunat doar pe mine sau și pe alți președinți de partide. Nu am de unde să știu", a zis Liviu Dragnea la "Sinteza Zilei", la Antena 3.

"De asemenea, am văzut aseară pe şefa DNA care lăsa să se înţeleagă, într-un interviu la o televiziune, că totuşi SIE nu şi-ar prea făcut treaba şi ar fi ascuns nişte dovezi sau n-ar fi ajutat, adică totuşi nişte chestiuni care dacă sunt adevărate n-ar fi legale. Asta înseamnă ceva foarte grav. Noi vorbim totuşi despre SIE într-o conjunctură regională extrem de mişcătoare. Sunt zone care fierb foarte mult. Ori lucrul ăsta trebuie să fie clarificat mai devreme sau mai târziu, nu e un lucru care trebuie să rămână într-un sertar", a adăugat liderul PSD. 

[citeste si]

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la conducerea SIE, exprimându-și speranța că nu este vorba despre un act al unui "război politic subteran".

"Am luat act din presă de demisia Directorului SIE. O demisie e o demisie și nu o comentez! Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran. E foarte important ca serviciile de informații să nu fie implicate în lupta politică!

Opinia publică din România trebuie să știe care au fost motivele reale care au dus la această demisie din partea domnlui Mihai Răzvan Ungureanu. Dacă au fost motive strict personale, atunci e în regulă, dar dacă au fost alte motive, care țin de buna funcționare a acestui serviciu atunci Comisia de control a SIE ar trebui să fie informată, pentru că e vorba de o instituție importantă a statului", scrisese, luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel