Dragnea reacționează: ''S-au pretins independenți"

Liviu Dragnea, președintele PSD a reacționat ca urmare a intențiilor mai multor miniștri de a candida la alegerile parlamentare. În opinia lui Dragnea, guvernarea a fost pentru unii dintre miniștri doar o bună posibilitate de a prinde un ''tren politic'.

Miniștrii tehnocrați care vor să intre în partide politice vor demisiona din funcții, informație confirmată și de premierul Dacian Cioloș. Șeful PSD a reacționat ca urmare a răspândirii acestei vești.

Unul câte unul, miniștrii Guvernului Cioloș părăsesc guvernarea și se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloș însuși și-a anunțat aseară o platformă "civilă", cusută cu ață galbenă de la PNL și cu acul președintelui Iohannis. 

Acești oameni au fost instalați la Palatul Victoria pentru că s-au pretins independenți, fără legătură cu partidele politice. Dar, după cum se vede, tehnocrații au mințit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toții. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de țară. I-a preocupat doar cariera lor politică și aranjamentul cu Iohannis, a scris Liviu Dragnea pe facebook.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel