Dragnea, după ce a fost acuzat că a finanțat campania lui Băsescu

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a comentat sâmbătă, la Iași, afirmațiile conform cărora l-ar fi sponsorizat pe Traian Băsescu în campania electorală.

Liviu Dragnea a catalogat drept ”minciuni sfruntate” acele declarații.

"Este o minciună. Orice om cu scaun la cap din România, care știe relațiile mele cu domnul Traian Băsescu și care bănuiesc că știe că am condus campania pentru referendum împotriva lui Traian Băsescu, înțelege că asta e o minciună sfruntată. Dacă miercuri a fost la televizor un om din Alexandria cu grave probleme de sănătate, în schimb joi seara am văzut la televizor un infractor care încă circulă liber. Cei care sunt din Teleorman îl știu și își pun de foarte multe ori întrebarea de ce acesta mai circulă liber. Despre campania domnului Traian Băsescu, cei care verifică finanțările de campanie trebuie să spună cine l-a finanțat. Eu, sub nicio formă", a comentat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Reacția liderului social-democrat a venit după declarațiile făcute zilele trecute, într-o emisiune la Realitatea TV, de fostul președinte al Organizației PSD Teleorman, Teodor Nițulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel