Dragnea, despre jocul ascuns al lui Cioloș. Ce a însemnat campania ”Cumințenia Pământului”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că 'toată campania pentru 'Cuminţenia Pământului' nu a fost altceva decât o acţiune pe bani publici pentru construcţia imaginii de 'mare patriot' a tehnocratului' Dacian Cioloş.

'România a pierdut definitiv mai multe picturi din 'Colecţia Manu' pentru că Guvernul Cioloş nici măcar nu a catadicsit să răspundă la notificarea prin care era anunţat că îşi poate exercita dreptul de preempţiune privind achiziţia lor. Iată adevăratul interes al guvernării Cioloş pentru cultura românească. Devine limpede acum că toată campania pentru 'Cuminţenia Pământului' nu a fost altceva decât o acţiune pe bani publici pentru construcţia imaginii de 'mare patriot' a tehnocratului. În scurt timp, PSD va prezenta componenta culturală din programul său de guvernare, care cuprinde inclusiv măsuri pentru protejarea patrimoniului cultural', a scris Liviu Dragnea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Dacian Cioloş a mulţumit vineri celor peste 100.000 de români care au donat în campania pentru achiziţionarea operei brâncuşiene 'Cuminţenia Pământului' şi a anunţat că autorităţile iau în calcul prelungirea perioadei de subscripţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel