Dragnea dă cărțile pe față: Dacă președintele cere demisia unui șef de serviciu...

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, susține că în cazul în care președintele Klaus Iohannis, din motive serioase, îi cere demisia unui șef de serviciu, cum ar fi SIE, PSD nu se va opune. 

"Dacă președintele României o să-i ceară demisia unui șef de serviciu, SIE să spunem, cu motive serioase, care țin de funcționarea instituției respective, nu ne opunem. Ne vom opune dacă i se cere demisia pur și simplu, indiferent că i-o cere președintele Iohannis sau altcineva, pentru că noi am votat împotriva lui MRU (Mihai-Răzvan Ungureanu - n.r.) ca director al SIE. Dar acum vorbim de stabilitatea unui serviciu secret, care este conectat cu o rețea de servicii secrete ale partenerilor noștri strategici și pentru țară e importantă stabilitatea și pentru conexiunea lor. Dar, dacă președintele, vreodată, pentru că discutam de o informație pe surse, o să-i ceară demisia lui Răzvan Ungureanu sau a altuia, cu motive întemeiate, nu ne vom opune, dacă motivele vor fi serioase", a afirmat Dragnea, invitat vineri seară la emisiunea moderată de Alessandra Stoicescu, de la Antena 3.

Citește și: Anunțul lui Liviu Dragnea, după plecarea lui Oprea

Întrebat cum comenteaza informațiile apărute pe surse conform cărora liderul UNPR, Valeriu Steriu, ar putea fi viitorul șef al SIE, motiv pentru care negociază cu PNL, Dragnea a spus: "Și pentru un post de director la SIE să încerci să răstorni atâtea lucruri, să duci aproape spre final un partid?"

Totodată, Liviu Dragnea, a vorbit și despre relația pe care o are cu președintele Klaus Iohannis. "Luni vă duceți la întâlnirea cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Care e relația? Mai sunteți supărat pe șeful statului?", a întrebat Stoicescu.

"Eu am o calitate sau un defect. Mie îmi trece supărarea foarte repede și eu nu pot să urăsc pe nimeni. (...) Aici nu e vorba de relația între două persoane fizice. Discuția de vinerea trecută de la Cotroceni a fost foarte civilizată și foarte constructivă. Tipul ăsta de discuție a tuturor partidelor politice, cu guvernul, cu BNR și cu președintele nu poate să nască lucruri grele", a replicat Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel