Dragnea, culise de la Cotroceni: Am vrut să văd dacă băsiștii mă omoară

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, spune că a mers la ceremonia de Ziua Națională de la Cotroceni pentru a confrunta "marea de băsiști". El susține că nu a întreținut un dialog cu președintele în spatele ușilor închise, singura conversație între cei doi fiind cea filmată de televiziuni.

"Era Ziua Națională. Am discutat cu un bun prieten de-al meu, Vasile Dâncu, care îmi spunea că acolo va fi o mare de băsiști. Am vrut să arăt că eu nu mă sperii să merg într-o mare de băsiști, să fiu prezent la ultima sărbătorire a Zilei Naționale la Cotroceni a lui Traian Băsescu și să văd dacă băsiștii ăia mă omoară pe mine acolo. Nu m-au omorât, unii chiar au făcut poze cu mine. 

Pronosticul lui Dragnea pentru Iohannis în dosarul de la ICCJ

La un moment dat, Traian Băsescu a ajuns în zona unde eram eu. Am primit întrebări și de la foarte mulți surprinși, și unii mai agitați, dar ce caută un pesedist aici? Stați puțin, că ăsta nu este sediul băsismului, nu e nici măcar sediul dreptei, este Palatul Cotroceni", a spus Liviu Dragnea, vineri seară, la România Tv.

La ceremonia de 1 decembrie de la Cotroceni, Dragnea l-a așteptat pe Traian Băsescu în timp ce acesta se fotografia cu invitații, pentru ca ulterior să se retragă amândoi în Sala Unirii.

"Nu mă poate acuza, bănui cineva că sunt băsist", a punctat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel