Dragnea către PSD Călăraşi: Nu vă mai puteţi lua concedii! O să vă controlez în permanenţă

JANDARMERIA ROMANA - EVALUARE ACTIVITATE
JANDARMERIA ROMANA - EVALUARE ACTIVITATE

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, i-a criticat, joi, în termeni duri pe membrii organizaţiei judeţene a PSD Călăraşi, la conferinţa de alegeri a conducerii filialei, el arătând că aceştia nu-şi mai pot lua concedii în luna august, care este singura lună în care mai pot reorganiza filiala.

El a menţionat că va controla în permanenţă activitatea organizaţiei şi a ironizat adoptarea prin vot a propunerii ca filiala să se numere în primele 15 din ţară, după ce a obţinut cel mai mic scor la alegerile europarlamentare.

"Aţi stabilit că o să fiţi peste Teleorman. Vă felicit, vă doresc succes. Aţi spus că veţi fi în primele 15 organizaţii. E o decizie bună. Aţi stabilit şi procentul - 52,7%. Păi, fraţilor, dacă aţi stabilit lucrurile astea, mergem în concedii. (...) Am o veste proastă, nu vă mai puteţi lua concedii, luna august e singura lună în care mai puteţi reorganiza filiala", a spus Dragnea, el adăugând că îi va controla pe membrii organizaţiei privind activitatea pe care o vor desfăşura în perioada următoare.

El a arătat că felicită membrii PSD Călăraşi pentru implicarea în campania pentru europarlamentare, dar nu şi pentru rezultate.

"Am făcut greşeala şi să mă uit pe programul de activităţi. Stimaţi colegi, bucuria mea e că nu aţi făcut greşeala să supuneţi la vot, că eu mă opuneam. Cum discutăm noi de analiza rezultatelor obţinute la euroarlamentare în vederea organizării şi pregătirii campaniei în perioada august-octombrie? Păi, nu vă supăraţi, alegerile sunt pe 2 noiembrie. Dacă noi până la 31 octombrie gândim măsuri de reorganizare, înseamnă că ne pregătim pentru alte alegeri", a spus Dragnea.

El a mai arătat că situaţia filialei nu este una fericită şi că de la 32%, cât a obţinut la europarlamentare, e cale lungă până la 52% , cât s-a propus pentru prezidenţiale.

Dragnea a mai arătat că la Călăraşi trebuie să se reînveţe să se comunice cu oamenii şi să se transmită de ce Victor Ponta trebuie să fie preşedinte.

Şi preşedintele PSD, Victor Ponta, a criticat organizaţia, el arătând că rezulatul obţinut de filială la europarlamentare, respectiv 32%, nu este unul mulţumitor.

"Domnul Dragnea vă spune adevărul. Nu e un rezultat mulţumitor dacă vă gândiţi la 32%. Pentru PNL e cel mai mare rezultat din ţară, pentru noi s-ar putea să fie unul din cele mai slabe din ţară. Eu cred că trebuie să vă stabiliţi 52% ca obiectiv în primul tur, pentru că, dacă vă stabiliţi ca obiectiv 52% în turul doi, nu veţi fi nici în primele 15 oranizaţii, nici nu veţi bate Teleormanul. Accept ideea de a avea 52% în turul doi la nivel naţional, aşa da, dar la nivelul Călăraşiului în nicun caz nu cred că este un scor mulţumitor", a spus şi Ponta.

Conferinţa judeţeană a PSD Călăraşi l-a ales, joi, pe Dan Cristodor în funcţia de preşedinte, acesta fiind votat în unanimitate, în prezenţa lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

Cristodor a fost singurul candidat pentru funţia de preşedinte, drept pentru care votul a fost unul prin ridicare de mână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel