Urmărește emisiunea live


Dragnea anunță o premieră la alegerile parlamentare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat duminică seara că pentru prima dată la alegerile parlamentare vor candida doar membri din organizaţiile PSD din judeţe, afirmând că nu va fi impus niciun candidat din Bucureşti.

'Cred că va fi prima dată când nu voi trimite pe nimeni de la Bucureşti în niciun judeţ. Vor fi numai candidaţi din judeţ, din organizaţia respectivă', a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD avertizează că nu va semna listele pentru alegerile parlamentare fără să discute despre fiecare candidat.

Întrebat dacă va avea drept de veto asupra listelor de la alegerile parlamentare, Dragnea a răspuns: 'E prin lege în România. Nu o să le semnez ca primarul. Şi eu am curaj să spun asta, pentru că şi eu am fost în administraţia locală. Adică nu o să le semnez până nu discutăm despre fiecare în parte'.

'Mizăm în principal pe conţinutul şi substanţa programului de guvernare şi pe modul cum vom reuşi să comunicăm cu oamenii', a mai adăugat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai declarat că partidul din care face parte va susţine după alegerile din toamnă un premier social-democrat.

'Cu procentele de la locale, care s-ar putea să fie puţin mărite, vom da premierul. PSD va susţine un premier de la PSD', a arătat Liviu Dragnea.

Întrebat de ce procent are nevoie PSD la alegerile parlamentare pentru a forma Guvernul, Liviu Dragnea a răspuns: 'PSD să câştige alegerile cu suficient de mult încât cu ALDE să formeze o majoritate'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel