Două nume din echipa lui Iohannis, angajate la cel mai mare distribuitor farma

Polisano a încheiat un nou acord de finanțare cu BRD Societe Generale, în valoare de 15 milioane de euro. Totodată, distribuitorul farma anunță cooptarea a două angajate din staff-ul lui Klaus Iohannis în echipa de management. 

După sinuciderea fondatorului, Ilie Vonica, compania a trecut printr-o perioada dificilă. În luna ianuarie a mai obținut o finanțare pentru capital de lucru de 10 milioane de euro de la Eximban. Distribuitorul farma anunță că este în discuții cu alte trei bănci și că în primele două luni și-a atins țintele propuse cu privire la cifra de afaceri pe distribuția în spitale, unde este lider de piață. Urmează creșterea numărului de clienți pe retail cu încă o mie de farmacii până la sfârșitul lui 2015. Cifrele preliminare cu care Polisano a încheiat anul 2014 sunt: un EBITDA de aproximativ 7 milioane de Euro și un profit brut de 3 milioane de Euro, obținut la o cifră de afaceri de 305 milioane Euro.

Totodată, Polisano transmite că "av. dr. Remus Borza, președintele grupului de firme Polisano, "a cooptat încă doi membri în echipa de management, care au facut parte din staff-ul primarului Klaus Iohannis. Astfel, Simona Brylynskei, care a ocupat funcția de Director Executiv în cadrul Primăriei Sibiu, a fost numită Directorul Direcției Juridice a grupului de firme Polisano. Cristina Bica, Directoarea Direcției Tehnice a Primăriei Sibiu, cea care a coordonat marile proiecte de investiții și achiziții publice în perioada mandatelor primarului Klaus Iohannis a fost numită Director de Achiziții (non pharma) la nivelul grupului Polisano. Cele doua doamne se alatură echipei de profesioniști aduși la Polisano în ultimele 5 luni de președintele grupului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel