Două cântărețe celebre au murit într-un accident de mașină

Două cântărețe celebre din Coreea de Sud, Rise și EunB, așa cum erau cunoscute după numele de scenă, și-au pierdut viața într-un grav accident rutier.

Maşina în care se aflau Ashley, Rise, EunB, Sojung şi Zuny, adică membrele trupei Ladies Code, o formaţie extrem de populară în Coreea de Sud, a fost implicată într-un grav accident rutier miercuri.

În urma incidentului EnuB, în vârstă de 22 de ani, a murit la câteva ore după impact, în timp ce Rise (23 de ani) s-a stins la patru zile de teribila tragedie.

Vehiculul avea 7 pasageri la bord şi deplasa de la Daegu către Seul. În jurul orei 1.30 dimineaţa, în apropiere de oraşul Suwon, roata din spate a maşinii s-a desprins, iar automobilul s-a răsturnat şi a lovit un parapet.

Citește și: Kim Jong-un, "atât de gras încât și-a rupt gleznele"

Trista veste a morţii lui EunB a fost confirmată imediat după tragedie de reprezentanţii casei de discuri, anunţând în acelaşi timp că Rise se afla în stare critică.

"Eun Bi din păcate a murit. Celelalte membre ale trupei: Rise este în stare critică, în timp ce So Jung este rănită şi spitalizată. Pasagerii care se mai aflau în maşină, printre care managerul şi stilistul, au suferit răni minore. Suntem şocaţi şi extrem de îndureraţi", anunţau reprezentanţii casei de discuri.

Formaţia Ladies' Code a debutat în 2013, având propriul reality-show la o televiziune sud-coreeană "The Reality of Ladies' Code".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel