DOSARUL TRANSFERURILOR, închis definitiv de Curtea Supremă

Magistrații  Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie au respins, vineri, contestaţia în anulare formulată de cei opt condamnaţi în DOSARUL TRANSFERURILOR.

Gigi Neţoiu, Mihai Stoica, Cristian Borcea, George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Pădureanu şi Gheorghe Popescu rămân în închisoare cel puţin până vor putea solicita eliberare condiţionată. Aceștia nu mai au nicio cale de atac în instanţele din România.

Singura posibilitate a celor opt este să se adreseze Curţii Europene pentru Drepturile Omului , cu menţiunea că CEDO nu poate dispune eliberarea sau anularea sentinţei de condamnare date de Curtea de Apel Bucureşti.

În dosarul transferurilor de jucători, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe managerul general al FC Steaua Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, pe fostul acţionar al FC Dinamo Cristian Borcea la şase ani şi patru luni, pe fostul acţionarul majoritar al FC Rapid George Copos la trei ani şi opt luni, pe fostul impresar Ioan Becali la şase ani şi patru luni, pe impresarul Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni şi pe fostul fotbalist Gheorghe Popescu, care intenţiona să candideze la şefia Federaţiei Române de Fotbal, la trei ani, o lună şi zece zile, toate pedepsele fiind cu executare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel