Dosarul Michael Jackson: 35 milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea unor copii

Michael Jackson ar fi plătit 35 milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea unor copii pe care i-a abuzat
Michael Jackson ar fi plătit 35 milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea unor copii pe care i-a abuzat

Michael Jackson ar fi plătit suma de 35 de milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea a 17 băieţi pe care i-a abuzat sexual, potrivit publicaţiei Sunday People, care a publicat informaţii din mai multe dosare secrete deţinute de FBI. Abuzurile celor 17 copii ar fi ȋnceput in anul 1989 ṣi au durat cel puţin 15 ani.

Autor: Andra Imbrea

Până ȋn momentul de faţă, reprezentanţii FBI nu au făcut niciun comentariu cu privire la dosarele secrete despre cântăreţul Michael Jackson.

Cu toate acestea, avocaţii familiei Jackson au recunoscut că regele muzicii pop ar fi plătit o sumă de bani familiei Chandler. Michael l-ar fi abuzat pe băiatul acestora, Jordan, ȋn anul 1993, când puṣtiul avea doar 13 ani. Răspunsul lui Michael la această ȋnvinuire a fost transmis prin intermediul biografului său J. Randy Taraborrelli. Superstarul a declarat că a plătit „pentru că trebuia să-mi văd de viața mea. Povestea asta mă ucidea... Îți jur, n-am făcut-o. Voiam doar să las totul în urmă”.

Totuşi, un specialist care lucra pentru un celebru detectiv pe care Jackson l-ar fi angajat pentru a face să dispară acuzaţiile de pedofilie, Anthony Pellicano, spune că muzicianul era un "prădător sexual în serie". Acesta ar fi plătit tăcerea unui număr mare de băieţi pe care i-a abuzat la ferma Neverland.

Acelaṣi specialist a afirmat că deţine copii ale dosarelor secrete confiscate de FBI ṣi că acestea deţin informaţii despre 17 băieţi - inclusiv cinci copii actori şi doi dansatori - care ar fi fost abuzaţi sexual de Michael Jackson.

Cei de la FBI au intrat ȋn posesia dosarelor secrete ṣi a informaţiilor despre Michael Jackson ȋn 2002, atunci când Anthony Pellicano a fost anchetat pentru că a ascultat ilegal telefoanele unor actori ṣi regizori de la Hollywood, ȋn interesul unor clienţi ai săi.

Se pare că aceste dosare nu au fost însă predate procurorilor care s-au ocupat de procesul în care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, în 2005. În luna acelui an, Michael Jackson a fost achitat la capătul unui proces intentat pentru pedofilie.

O ultimă acuzaţie de molestare vine din partea dansatorului ṣi coregrafului Wade Ronson. Acesta a intentat un proces, afirmând că a fost abuzat de mai multe ori de cântăret ȋn anii 1990, la ferma Neverland.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel