Dosarul Loteria II se reia de la zero

După șase ani de la declanșarea anchetei, dosarul Loteria II, în care sunt anchetați George Copos, Sorin Pantiș și Camelia Voiculescu, a luat o nouă întorsătură.

Dosarul Loteria II va fi reluat de la zero, după ce a fost numit un nou magistrat care să judece cauza.

În acest caz vor da din nou declaraţii în faţa instanţei George Copos, fostul ministru Sorin Pantiş şi Camelia Voiculescu.

Noul judecator din dosarul Loteria II, Georgiana Iorguța, a stabilit, vineri, ca toate actele efectuate până în prezent să fie anulate, iar administrarea probelor din această cauză să se facă de la zero.

Citește și: George Copos rămâne în închisoare. Judecătorii nu au aprobat eliberarea condiționată

Judecătoarea a invocat, din oficiu, decizii CEDO din ultimii ani cu privire la spețe în care s-a dat câștig de cauză solicitanților pe motiv că nu au fost ascultați de judecători în procesele lor, fără a nominaliza astfel de cauze. Astfel, magistratul urmează să reaudieze inculpații și martorii, să administreze din nou probele solictate atât de DNA, cât și de inculpați, în condițiile în care toate actele efectuate până în prezent în dosar vor rămâne nule.

În dosarul Loteria ÎI, procurorii anticorupție i-au trimis în judecată, în 29 decembrie 2008, pe Gheorghe Copos, Camelia Voiculescu și Sorin Pantiș, alături de alte zece persoane, pentru manipularea pieței de capital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel