DOSAR RĂPIRE JURNALIȘTI IRAK. Traian Băsescu, la ieșirea din Judecătorie: Sunt destul de hărțuit!

Fostul președinte s-a prezentat, miercuri, în instanță, la Judecătoria Sectorului 5. Traian Băsescu a fost citat în dosarul răpirii jurnaliștilor în Irak, deschis la cererea lui Corneliu Vadim Tudor. 

Fostul preşedinte a stat în sala de judecată aproximativ o jumătate de oră, declarând la ieşire că a respins în faţa magistratului afirmaţiile lui Corneliu Vadim Tudor.

"A fost foarte scurt. Este solicitarea Parchetului de redeschidere a dosarului. Am respins orice afirmaţie a lui Vadim Tudor cu privire la însuşirea unor sume. De asemenea, am arătat judecătoarei că operaţiunea a fost desfăşurată de serviciile secrete ale României, SIE, SRI şi serviciile Armatei, noi având trupe în Irak. De asemenea, am cerut Parchetului General, în cazul în care se va decide redeschiderea dosarului, să mă audieze foarte rapid, pentru că a trena în spaţiul public o astfel de suspiciune este defavorabilă inclusiv pentru România. Să presupui că un şef de stat şi-a însuşit din banii alocaţi unei operaţiuni în afara teritoriului naţional este inadmisibil", a declarat Traian Băsescu, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel