Dorel Vișan, despre Președinție: Este un BLESTEM. Nu ne deșteptăm

Actorul Dorel Vișan și-a exprimat opinia, într-un mod răvășitor, despre alegerile prezidențiale ce urmează să aibă loc în țara noastră. 

Actorul Dorel Vişan a spus, în emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV, că "foarte mulți așteaptă să cadă vechiul președinte, dar este o vorbă: Când cade regele, cade toată țara! Noi mulți spunem să cadă președintele, așa am spus și la celălalt președinte". 

Dorel Vișan a subliniat că "avem nevoie acum de un președinte care să schimbe România, schimbându-se pe sine! Dacă noi nu găsim un președinte care să se schimbe pe sine, așa vom merge mai departe, dar eu cred că vom găsi. (...) Ne-am făcut legile noastre pe care le încălcăm. Morala ca instituție, ca știință este o vorbă goală, este o deșertăciune, dacă nu se mulează un stat pe politic, pe legislație și pe justiție. (...) De 25 de ani încoace, Guvernarea nu se face pentru ca să se organizeze țara, ci că să organizeze afacerea și răzbunarea pe cei care au fost înainte lor. Suntem un neam foarte ciudat. Se vorbește despre o criză politică, dar nu e adevărat. România nu este în criză politică ci are o tradiție în politică".

Întrebat cum s-a schimbat România în 25 de ani, marele actor Dorel Vișan a răspuns: "Noi cântăm în fiecare zi "Deșteaptă-te, Române!" și nu ne deșteptăm, este un blestem. Am ajuns să fim în lume mai mult de jumătate decât suntem acum în țară. Noi nu am știut să ne păstrăm această binecuvântare. La această oră într-o lume pe care noi o numim civilizată, dreaptă și liberă eu găsesc mai multe posibilități de distrugere decât de zidire. La această oră, marele necaz al României este lipsa de moralitate și cultură.". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel