Doliu în PSD. Mesaj din Parlament

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor şi Organizaţia Femeilor Social Democrate regretă decesul deputatului Sonia Drăghici. 

"Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor îşi exprimă regretul profund pentru trecerea în nefiinţă a doamnei deputat Sonia Drăghici. Am pierdut o colegă extraordinară, un politician remarcabil, un om devotat valorilor social-democrate şi comunităţii pe care a reprezentat-o cu onoare. Medic specialist apreciat, profesor universitar, autor a numeroase studii şi lucrări ştiinţifice, Sonia Drăghici a fost membră a Comisiei parlamentare pentru sănătate şi familie, implicându-se cu profesionalism în rezolvarea problemelor sistemului medical românesc", se precizează într-un comunicat al Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera Deputaţilor.

VEZI ȘI: Doliu în PSD. Victor Ponta: "Am pierdut o colegă și prietenă extraordinară"

Şi Organizaţia Femeilor Social Democrate regretă pierderea colegei lor, care deţinea funcţia de vicepreşedinte OFSD şi despre care fostele colege afirmă că a fost un model de umanism, dăruire, optimism şi înalt profesionalism.

"Organizaţia Femeilor Social Democrate regretă nespus de mult pierderea dureroasă a deputatului Sonia Drăghici, vicepreşedinte OFSD. Pentru toate colegele noastre Sonia a fost un model de umanism, dăruire, optimism şi înalt profesionalism, calităţi pe care le-a pus în slujba binelui semenilor săi. Suntem alături de familia greu încercată căreia îi transmitem sincere condoleanţe!" se precizează într-un comunicat al OFSD semnat de preşedinta Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel