Doliu în lumea sportului. A murit la doar 42 de ani

Anthony Foley, antrenorul echipei Munster, a murit duminică dimineață într-un hotel din Paris. Antrenorul, în vârstă de 42 de ani și tată a doi copii, a murit cu două ore înaintea partidei Cupei Heineken, partidă disputată împotriva rivalei Racing 92.

Cu tristețe în suflet, clubul Munster și Federația Irlandeză de Rugby au anunțat duminică decesul antrenorului Anthony Foley. Deși nu se știe cauza morții, clubul a declarat că este vorba de o moarte suspectă. Antrenorul se afla în Franța, alături de echipa sa, pentru prima dispută din Cupa Europeană împotriva Racing 92. Meciul a fost suspendat și urmează a fi reprogramat.

Suporterii echipei Munster au venit la Stadionul Yves-du-Manoir, unde urma să aibă loc meciul, pentru a aprinde o lumânără omului care le-a condus echipa încă din 2014. De asemenea, aceștia au postat și un mesaj pe rețeaua socială Facebook: "Suntem foarte triști să aflăm că Anthony Foley a încetat din viață. Gândurile și simpatiile noastre sunt alături de familia și prietenii acestuia."

(w670) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel