Doi social-democrați, EXCLUȘI din partid. Trădare pentru PNL

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Cornel Folescu, ales în şedinţa de constituire a consiliului local din 24 iunie, a fost exclus din PSD.

Preşedintele organizaţiei PSD, primarul Marius Screciu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că decizia respectivă a fost luată în regim de urgenţă de membrii delegaţiei permanente, atât în ceea ce-l priveşte pe Cornel Folescu, cât şi pe consilierul social-democrat Alin Rapcea.

"Am luat o decizie dificilă, dar necesară, privind excluderea domnilor Cornel Folescu şi Alin Rapcea din rândurile Partidului Social Democrat. Cei doi, în şedinţa de consiliu, au votat contrar înţelegerilor din interiorul partidului şi au dus la conducerea primăriei Partidul Naţional Liberal, partid care nu a avut voturile necesare la alegerile din 5 iunie pentru a ajunge aici', a precizat Screciu.

Potrivit acestuia, "cei doi au ales să trădeze şi să facă echipă cu PNL, pentru interese personale, denaturând votul cetăţenilor'. 'Este regretabil că domnul Alin Rapcea, consilier tânăr şi de viitor, a ales să-şi trădeze electoratul pentru interesele proprii. PSD şi eu personal ne delimităm de astfel de oameni şi practicile lor', a spus Screciu.

Conform deciziilor PSD Mehedinţi luate în urma înţelegerilor cu alte formaţiuni politice, în funcţia de viceprimari ai municipiului Drobeta Turnu Severin trebuiau să ajungă consilierii Gabriela Dobrotă (PMP) şi Narcis Bordea (UNPR). În schimb, cu sprijinul celor doi consilieri social-democraţi excluşi din PSD, PNL i-a impus pe liberalul Daniel Cîrjan şi social-democratul Cornel Flolescu, acesta din urmă riscând, prin retragerea sprijinului politic, să-şi piardă şi funcţia de viceprimar şi mandatul de consilier local. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel