Urmărește emisiunea live


Doi oameni ai lui Victor Ponta, în Guvernul Cioloș

Fostul ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Ponta, Marius Nica, și Aurel Moțiu, secretar de stat în Ministerul Justiției tot în Guvernul Ponta, au fost numiți, miercuri, de premierul Dacian Cioloș în structura actualului cabinet. Cel din urmă va fi reinstalat ca secretar de stat la Justișie, iar Nica va fi secretar general în Ministerul Fondurilor Europene, scrie antena3.ro.

În intervalul martie-noiembrie 2015, Marius Nica a condus Ministerul Fondurilor Europene până la demisia lui Ponta din postul de prim-ministru, anterior el lucrând ca ofițer la Ministerul Apărării, după ce a absolvit Academia Națională de Informații, și consilier la cabinetul europarlamentarului PSD Rovana Plumb.

Aurel Moțiu a fost secretar de stat la Justiție din mai 2012, când USL a preluat guvernarea, și până în noiembrie 2013, când a fost eliberat din funcție de către premierul Ponta. Anterior a lucrat ca judecător la Curtea de Apel Timișoara, iar presa locală a punctat faptul că a fost coleg de Facultate cu Titus Corlățean (PSD), fost ministru al Justiției.

Moțiu este cel care a fost principalul autor al noii Legi a insolvenței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel