Documentarul „Te iubesc, Ion și Doina” în premieră la București

Pe 28 martie, la Muzeul Țăranului Român, va avea loc proiecția în premieră a filmului documentar „Te iubesc, Ion și Doina”, în regia Leotinei Vatamanu. 

Pe 28 martie, la Muzeul Țăranului Român, va avea loc proiecția în premieră a filmului documentar „Te iubesc, Ion și Doina”, în regia Leotinei Vatamanu. 

Așa cum îl descrie însăși autoarea, documentarul „Te iubesc, Ion și Doina” este un film în care „încap două vieţi scurte şi o întreagă veşnicie pentru care s-au născut cei doi: multă iubire, mult zbucium și sacrificiu”. 

Este o poveste de și despre iubire, în toate formele ei, și despre nemurire. Totodată, este un film dedicat celor care poartă dorul și păstrează vie amintirea legendarului tandem, Doina și Ion Aldea-Teodorovici, două inimi care au bătut în acelaşi ritm pentru tot ce este frumos şi pentru acelaşi ideal naţional. 

Documentarul „Te iubesc, Ion și Doina” este o producție OWH Studio din 2014 și va putea fi vizionat în premieră la București pe data de 28 martie, ora 16:30. Proiecția va avea loc la Muzeul Țăranului Român, în sala „Horia Bernea”, accesul publicului făcându-se din strada Monetăriei, nr.3, începând cu ora 16:00. 

Intrarea este gratuită, iar prioritate au cei care își rezervă loc în prealabil prin completarea formularului online. 

Invitatul special al evenimentului este Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul soților Doina și Ion Aldea-Teodorovici, care va interpreta cele mai îndrăgite piese ale părinților săi. 

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT în parteneriat cu OSB București, și face parte din programul Festivalului „Zilele Basarabiei”, ediția a VIII-a, care comemorează Unirea Basarabiei cu Țara, acum 97 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel