„Doamna cu năframă în băţ”, la protestul de la Cotroceni, după ce a fost și în Piața Victoriei

În straie de sărbătoare, cu icoana la cingătoare, și fluturând un tricolor legat de un steag alb. Așa a apărut printre protestatarii din Piața Victoriei, dar și printre cei din fața Palatului Cotroceni o femeie venită din județul Neamț cu dorința de a transmite un mesaj important pentru toți românii. 

Numită de protestatari ”Doamna cu năframă în băţ”, femeia din Roman a mers mai întâi în Piața Victoriei, unde a explicat ce anume își dorește.

"Am venit ca mi s-o parut lumea cu multa rautate. Asa mi s-o parut mie la televizor. Si am zis sa viu cu naframa in varf de bat, ca asa mi s-o pus aici porecla. Doamna cu naframa in varf de bat. Naframa ce inseamna, sa fim mai buni, mai toleranti, sa iertam, ca suntem un popor credincios, ortodox. Port Sfanta Icoana, care e Izvorul Maicii Domnului. Am luat-o anume ca sa reverse un strop de intelepciune la fiecare. Si lor si noua, la popor.(...) Naframa e rupta din rochia fiicei mele de mireasa. Si am facut-o ca asa mi-a venit mie in gand. Daca ma judecati...Si vreau sa mai stai aici, in Piata, poate Maica Domnului transmite ceva si la guvernanti si la popor. Un pic de intelepciune. Asta mi-e mesajul meu si doresc din tot sufletul sa fim mai buni toti. Nu vreau sa ajungem ca-n Ucraina. Si nu vreau sa ajungem ca copiii nostri sa stea aici si parinti acolo. (...) Despre guvernanti, dupa mintea mea TOTI sunt o apa si-un pamant. Dar conducatorii sunt dupa faptele noastre si n-am ce mesaj sa dau. Noi trebuie sa ne schimbam, sa fim mai buni, mai credinciosi si vin de la sine toate. (...) Nici eu in casa cu sotul nu suntem de aceeasi parere. Ne certam. Si la vot si la tot. Dar e bine ca intram separat si fiecare voteaza ce vrea. Numele meu e "doamna cu naframa in bat", a declarat femeia jurnaliștilor prezenți în Piața Victoriei. 

Însă „Doamna cu năframă în băţ" a mers vineri și în fața Palatului Cotroceni, unde zeci de oameni scandau lozinci antiprezidenţiale, pentru a transmite și aici vorbele sale.

„Am venit pentru un strop de pace, limpezirea minților, un pic de prosperitate, pentru pace, unitate. Eu cer puțin, că dacă cer mult nu vom primi niciodată", a spus „doamna cu năframă în băț", potrivit Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel