DNA, percheziții la patru spitale mari din Capitală

Procurorii DNA efectuează, joi, percheziții în 13 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, patru dintre ele la patru mari spitale din Capitală.


Potrivit Antena 3, este vorba de Institutul clinic Fundeni, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu", Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni" și Spitalul de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”

Potrivit unor informații, de la Spitalul Fundeni sunt  vizați medicii Orban Carmen și Grigore Emilia, de la Institutul Oncologic Alexandru Trestioreanu este doctorul Straja Dan Nicolae, iar de la serviciul de anatomie patologică, doctorul, Radu Mădălina Gabriela.

De la Baltazar Arseni este vizat managerul, Bogdan Păltineanu,  iar de la Alexandru Obregia este verificată șefa de laborator, medicul Postolache Elena. 

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2008 - 2016.

În cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care patru reprezintă sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", precizează DNA într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel