DNA: Șeful Poliției a venit la Guvern să discute cu Duicu, la solicitarea premierului

Într-un referat în cazul Duicu, procurorii DNA susțin că şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, s-a prezentat la Guvern, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu fostul şef al CJ Mehedinţi. DNA invocă drept probă declaraţia lui Tobă, fără a reda însă afirmaţiile acestuia.

Procurorii DNA arată, în referatul din 27 iunie pentru prelungirea arestării lui Adrian Duicu, fostul şef al CJ Mehedinţi, că Petre Tobă s-a prezentat la Guvern, în data de 13 iunie, la solicitarea premierului Victor Ponta, pentru a discuta cu Duicu, scrie Mediafax.

Vezi și: Șeful de cabinet al lui Ponta, audiat la DNA. Reacția lui Victor Ponta

Procurorii DNA precizează că "mai multe persoane au fost audiate în calitate de martor şi au fost solicitate înscrisuri de la mai multe instituţii, mijloacele de probă astfel administrate confirmând situaţia de fapt".

În acest sens, ei precizează, printre altele, "declaraţia martorului Tobă Petre, inspectorul general al Poliţiei Române, din care rezultă faptul că s-a întâlnit cu inculpatul Duicu Ioan-Adrian în sediul Guvernului, prilej cu care acesta din urmă a făcut 'aprecieri pozitive' la adresa inculpatului Ponea Constantin Stefan (fostul şef al Poliţiei Mehedinţi, n.r.)".

Citește și: DNA confirmă: Cabinetul lui Ponta, locul unde Duicu făcea trafic de influență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel