DNA: Bărbat reținut. A pretins o mită de 20.000 de euro pentru a interveni la DIICOT Bacău

Un bărbat a fost reținut, vineri seară, de procurorii DNA. Acuzat de trafic de influență, Vasile Lazăr a pretins de la un denunțător 20.000 de euro pentru a interveni pe lângă un procuror de la DIICOT Bacău. 

Bărbatul va fi dus în fața judecătorilor de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Procurorii DNA îl acuză că în perioada septembrie-decembrie 2008, împreună cu agentul de poliție în cadrul Inspectorului de Poliție al Județului Galați, la acea dată, Irina Lucia Bologa, a pretins suma de 20.000 de euro pentru a interveni pe lângă un procuror din cadrul DIICOT Bacău pentru ca acesta să dispună o soluție de netrimitere în judecată față de denunțător.

Persoana care acum l-a denunțat pe Vasile Lazăr era atunci învinuit într-un dosar în care era cercetat pentru trafic de persoane, trafic de droguri, proxenetism și aderare la grup infracțional organizat. Nemulțumit că a dat banii, din care 16.000 au ajuns la Irina Lucia Bologa, dat tot a fost trimis în judecată, el i-a denunțat pe cei doi care i-au promis libertatea. 

În 4 septembrie, Irina Lucia Bologa a fost condamnată definitiv, de ÎCCJ, la trei ani de închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel