UPDATE: Ioana Vonica află sâmbătă dacă va putea participa la înmormântarea soţului. DNA a contestat eliberarera Ioanei Vonica

Ioana Vonica, în centrul imaginii
Ioana Vonica, în centrul imaginii

UPDATE: Contestaţia procurorilor faţă de cercetarea Ioanei Vonica în libertate, sub control judiciar, va fi judecată sâmbătă, de la ora 11.00, de Curtea de Apel Bucureşti, astfel că femeia ar putea participa la înmormântarea soţului ei, care va avea loc duminică.

UPDATE: Curtea de Ael București a decis să judece contestația DNA pentru ziua de sâmbătă. Iniţial, judecarea contestaţia primise termen după funeralii, mai precis săptămâna viitoare, miercuri.

Termenul a fost însă preschimbat, vineri, pentru sâmbătă, la ora 11.00.

Dacă instanţa va respinge recursul procurorilor, Ioana Vonica va putea participa la înmormântare.

Ioana Vonica se află, din 22 mai, în arestul Poliţiei Capitalei, după ce Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acesteia, în dosarul reţetelor false prin care s-a creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

-----

DNA a atacat decizia magistraților Tribunalului București pentru punerea în libertate a Ioanei Vonica, soția fostului om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, pentru a merge la înmormântarea acestuia care este programată pentru duminică, în ziua de Rusalii.

În aceste condiții, Curtea de Apel va decide definitiv dacă Ioana Vonica va fi pusă în libertate sau nu. Totuși, se ridică o problemă de procedură. Fiind vineri, dacă sesizarea DNA nu va ajunge în timp util la CAB, instanța nu va putea judeca cauza nici în procedură de urgență, Ioana Vonica neputând fi pusă în libertate pentru a participa la înmormântarea soțului.

Citește și: Cine a fost ILIE VONICA, sibianul care s-a sinucis marți. Care a fost legătura între el și Călin Popescu Tăriceanu

Din această cauză, se vehiculează informația potrivit căreia familia omului de afaceri din Sibiu ar putea amâna înmormântarea acestuia care era programată pentru duminică. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel