Urmărește emisiunea live


DJ-ul de la "Un show păcătos", întâmplare care te va frapa

Silviu Andrei, DJ-ul de la "Un show păcătos" a trecut duminică de la durere la bucurie.

A aflat că tatăl său a murit. Zbuciumul sufletesc era cu atât mai mare cu cât părinții lui s-au despărțit când era el doar un copil și multă vreme nu a vorbit cu acesta. Din fericire, totul a fost o neînțelegere bazată pe zvonistică, iar tatăl lui Silviu Andrei este foarte bine, sănătos.

DJ-ul de la "Un show păcătos" a povestit toată întâmplarea pe pagina sa de Facebook.

"Ziua de ieri a fost foarte ciudata. Pe la 3 dupa amiaza am primit telefon ca a murit tata si pe la 8 seara vorbeam cu el la telefon. Incredibil cum un zvon poate face din om neom. Intai de toate istoria e asa:

Ai mei sunt despartiti de cand eram eu mic. Eu n-am vorbit cu tatal meu pana prin 2012. Asa a fost sa fie. De vreo 3 ani comunicam, vorbim, am iesit la masa, povestim diverse. Probabil varsta i-a asezat gandurile.

Nu pot decat sa ma bucur. Nu-i judec deciziile vietii. Nu ma ocup cu asta. Sunt grijile altui departament, mai sus.

Cum ziceam, ieri pe la 3 ma suna mama si-mi zice ca are o veste proasta,
"-A murit taica-tu". Am ramas mut. Eram la volan, ma intorceam de la Focsani. Am tras pe dreapta. Asta nu e genul de veste care sa ma tina atent la volan.

Mama mi-a zis ca a sunat-o o prietena, care a auzit de la o colega, care are un amic vecin cu tata, cum ca l-ar fi gasit mort in casa.

[citeste si]

Am luat-o de buna pentru ca in tot lantul asta al zvonerilor si raspandacilor sunt oameni seriosi.
Si da-i plans, da-i regrete, da-i presupuneri. Ca la noi la romani.

Pe la 8 seara ma suna mama. " - Hai ca m-a sunat acum prietena noastra sa mi zica ca a fost o confuzie. De fapt, a zis un vecin din bloc de la taica-tu ca nu l-au vazut demult si au presupus ca a murit si uite asa s-a propagat toata treaba asta aiurea pana la noi.

Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe "mort". Era acasa bine merci, se uita la un film. Na poveste. Nici nu i-am zis ce istorie s-a vehiculat despre el sa nu-l sperii.

In concluzie, la noi la romani, datu' cu presupusul, nascocirea zvonului si raspandirea lui, sunt sporturi nationale. Mutumesc tuturor de ingrijorare si mai ales ca ati fost langa mine cu gandul. Sanatate multa voua si parintilor vostri!", a scris Silviu Andrei pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu tatăl său.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel