Directorul demis de Firea explică de unde vine povestea ''Enterprise''

Bogdan Andreescu, fostul manager al Spitalului Colentina, explică de unde vine povestea ''Enterprise''. După ce a fost demis din funcție de Gabriela Firea, Andreescu este de părere că Primarul General al Capitalei va deveni promotorul și catalizatorul spitalului.

Enterprise este acea stare de spirit care a mobilizat Spitalul Colentina sa devina ceea ce este astazi. Fiind o stare de spirit ea nu mai poate depinde de un singur om, fie acela capitanul Enterprise!
Va apreciez mult prea mult pe fiecare dintre voi, colegii mei, dar si pe cei care nu stiau de noi si si-au exprimat acum simpatia fata de Enterprise Colentina si consider ca nu e corect sa folosim aceasta stare de spirit intr-o actiune de recuperare a pozitiei mele de manager.

Cu aceasta ocazie, prin intermediul retelelor de socializare, cei care ne-au cunoscut, au vazut in noi ceva frumos, acea echipa dintr-un spital vechi, ponosit si fara niciun fel de resurse care s-a angajat sa sfideze orice evidenta si a reusit! Noi, cei de pe Enterprise am onorat aceasta etapa din devenirea visului nostru si clipele frumoase petrecute pana acum. Nici nu se putea mai frumos!
Nefiind ceva superficial, Enterprise va merge mai departe si emotia colectiva care s-a creat in jurul nostru ne va da notorietatea necesara pentru ca la un moment dat sa putem aduce in discutia publica viitorul lui Enterprise, adica acea nava intergalactica metamorfozata intr-unul din cele mai moderne concepte de spital din lume! Aceasta bijuterie de spital care este un proiect de capitala dar si de tara nu s-ar face cu banii foarte multi pe care nu-i avem, ci cu resursele pe care le avem chiar sub nasul nostru dar pe care nu le valorificam ceea ce face acest proiect sa fie original, dar mai ales perfect fezabil!

Aveti curajul sa visati la asa ceva? In Colentina am demonstrat ca se poate! Eu sunt pregatit si este juramantul meu de credinta pentru voi, acela ca daca mi se va da ocazia, o sa facem aceasta minunatie de spital care va straluci in Europa!
Cu siguranta, prin vocea voastra, Doamna Primar a inceput sa inteleaga cum stau lucrurile cu adevarat in Colentina si am semnale in acest sens. De aceea cred cu tarie ca in final dansa va deveni promotorul dar si catalizatorul necesar acestui proiect extraordinar.

Mesajul meu catre voi este ca acum sa canalizam toate energiile noastre si toata emotia pentru aducerea acestui proiect in fata opiniei publice ca sa putem sa-l prezentam si sa oferim politicului sustinerea publica pentru a-si asuma o asemenea constructie de anvergura. In acest fel demiterea mea de la Colentina ar putea genera sansa unica de a realiza acest proiect! Tot ce am muncit pana acum in Colentina a facut posibila aceasta manifestare de simpatie publica pentru NOI, resursa care ar putea sa duca acest proiect mai departe! 
Va multumesc,
Bogdan Andreescu, a scris Bogdan Andreescu, fostul manager al Spitalului Colentina, pe pagina sa de Facebook.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel