DINU PATRICIU va fi incinerat, vineri, la Londra

UPDATE: Un comunicat al familiei Patriciu arată că omul de afaceri va fi înmormântat în țară. Lovitură de teatru referitoare la înmormântarea lui DINU PATRICIU. Potrivit ultimelor informații, omul de afaceri va fi incinerat, vineri, în apropierea Londrei.

UPDATE: Patriciu va fi înmormantat în țara lui

"Ii informam pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza", precizează familia Patriciu într-un comunicat de presă

"Ne exprimam, din nou, dorinta ca despartirea de Dinu Patriciu sa aiba loc in conditii de maxima sobrietate si decenta.

In acelasi timp, ii rugam pe reprezentantii presei, a caror nevoie de a fi informati o intelegem si o respectam, sa dea dovada de decenta si sa se abtina de la exercitarea de presiuni asupra mamei indurerate a lui Dinu Patriciu, in scopul obtinerii diferitelor detalii. Rugam insistent sa nu mai fie deranjata nici cu apeluri telefonice si nici prin solicitari facute la domiciliu.

Multumim inca o data tuturor celor care, pana in prezent, si-au manifestat durerea fata de pierderea lui Dinu Patriciu, compasiunea fata de rudele acestuia, precum si interesul de a participa la ceremonia funerara.

Familia Patriciu"

Comunicatul familiei vine după ce în presă au apărut informații potrivit cărora omul de afaceri urma să fie incinerat, vineri, în apropiere de Londra, într-o ceremonie restrânsă.

DINU PATRICIU va fi incinerat la 100 de kilometri de Londra, vineri la orele 16.00, la o biserică din Saint Jones, unde obişnuia să meargă cu femeia care şi-a petrecut ultima perioadă din viaţă.

DINU PATRICIU. Ceremonia de la orele 16,00, va fi restrânsă, la aceasta participând doar membrii familiei și prietena lui Patriciu,  Melanie Chen, informează România Tv.

DINU PATRICIU. Iniţial, s-a spus că omul de afaceri va fi înmormântat la Londra, însă se pare ca ultima dorinta a acestuia, conform unor apropiaţi ai familiei, a fost să fie incinerat. Incinerarea va avea loc într-un cadru restrâns, vor participa numai mama omului de afaceri, fratele lui şi cele două fiice ale sale. Cenuşa lui Dinu Patriciu va fi adusă în ţară săptămâna viitoare, mai susţin sursele citate de România TV.

Urna cu cenușa lui DINU PATRICIU urmează să fie adusă săptămâna viitoare în țară și depusă la cimitirul Bellu, acolo unde DINU PATRICIU dorea să fie înmormântat.  

Citește și: DINU PATRICIU. Ce avere poate primi soția în urma testamentului

Biserica Ortodoxă nu este însa de acord cu incinerarea, iar preoții nu țin slujbe de înmormântare pentru cei care sunt incinerați. de altfel este cunoscut scandalul iscat de incinerarea lui Sergiu Nicolaescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel