DINU PATRICIU a murit. Rareș Bogdan: A fost un om controversat

DINU PATRICIU
DINU PATRICIU

Dinu Patriciu a murit.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, la Londra. Omul de afaceri suferea de cancer.

Dinu Patriciu, afacerist, politician şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, a murit la vârsta de 64 de ani, anunţă Realitatea TV.

Dinu Patriciu a ajuns pe masa de operaţie la sfârşitul lunii decembrie 2012, când a fost suspus unui transplant de ficat. Dinu Patriciu suferea de o boală hepatică progresivă.

Scrisoarea familiei lui Dinu Patriciu

Într-un comunicat transmis de familia lui Dinu Patriciu, citat de Digi 24, se precizează că omul de afaceri a fost înconjurat de familie până în ultima clipă a vieţii sale.

Dinu Patriciu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi întreprinzători şi oameni de afaceri din România ultimilor 25 de ani, s-a stins din viaţă într-o clinică londoneză. La 3 august împlinise 64 de ani.

Dinu Patriciu a murit înconjurat de membrii familiei, în urma unei infecții pulmonare, pentru care fusese spitalizat în ultimile zile.

Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în cercul restrâns al familiei. Pe această cale, familia face un apel îndoliat la respectarea dorinței defunctului ca ultimul său drum să ocolească neînțelegerile, lipsa de decență și agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte, în ultimii ani de viață și suferință.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care l-au cunoscut, apreciat și respectat.

Vestea tragică a fost dată de realizatorul TV Rareș Bogdan care a spus că Dinu Patriciu a fost un om controversat.

"A fost un om controversat, dar nimeni nu poate să-i nege calitatea de om de afaceri. Este un om care a luat-o de trei ori de la zero. Înainte de '89 făcea bani din proiectarea de case. A fost un arhitect extrem de talentat. Dinu Patriciu a încercat o mulțime de businessuri. A fost ceea ce înseamnă un antreprenor de succes. Dinu Patriciu a fost un personaj extrem de interesant, un vizionar aș putea spune. Dinu Patriciu era un liberal radical. A fost o voce liberală extrem de puternică. A fost omul care l-a susținut pe Crin Antonescu să ajungă președinte PNL. A fost un liberal autentic, un capitalist român cu plusurile și minusurile sale și un om care nu a ezitat să investească enorm", a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Citește și: Bogdan Chirieac: Ce lasă în urmă Dinu Patriciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel