Dinamo a rămas fără antrenor. Motivul pentru care Mircea Rednic renunță

Tehnicianul Mircea Rednic a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că nu va mai continua la Dinamo în sezonul viitor, precizând că nu se simte "apreciat și respectat" de acționarul majoritar, Ionuț Negoiță.

Antrenorul nu îşi va mai prelungi contractul scadent la finalul acestui sezon şi afirmă că nimic nu îl poate face să îşi schimbe decizia.

"Ce să vă mai spun de salariul meu, că oricum au apărut peste tot toate detaliile. Sunt dezamăgit, vorbesc de ce s-a întâmplat în ultima vreme la echipă. Ionuţ nu m-a căutat după meciul cu Astra, am văzut că m-a sunat aseară, dar am văzut prea târziu. M-a făcut să decid să nu mai continui din vară la Dinamo. Asta se întâmplă când vezi că nu eşti apreciat. Ei mi-au făcut o ofertă, eu le-am făcut o contraofertă. Proiectul propus de Negoiţă nu coincide cu ce mi-am propus eu la Dinamo", a spus Mircea Rednic, citează digisport.ro.

Tehnicianul a adăugat că salariul care i s-a propus este cel mai mic de când e el antrenor, iar clauzele foarte multe: "Puteam să fiu dat afară oricând. Nu sunt supărat pe Negoiţă, el e patron, investeşte cum crede de cuviinţă, dar îmi arată că nu are încredere în mine", a declarat Mircea Rednic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel