"Din exilul în care mă aflu nu pot decât să privesc". Răspunsul emoționant al lui Adrian Năstase pentru o femeie de etnie maghiară

Fostul premier Adrian Năstase i-a răspuns unei femei de etnie maghiară din România. Femeia, în vârstă de 60 de ani, îi lăsase un mesaj la postarea despre cum îl așteaptă deținuții de la Jilava pe președintele Traian Băsescu, după anunțul premierului Victor Ponta. 

După ce premierul Victor Ponta a declarat că președintele Traian Băsescu va ajunge la închisoare, Adrian Năstase a scris, pe blogul său, cum îl așteaptă cei de la Penitenciarul Jilava. 

VEZI aici postarea: Năstase: Penitenciarul îl așteaptă pe Băsescu

Într-un răspuns la articolul fostului premier, o femeie, Ibolya, a scris: 

"Sunt o d-nă de 60 de ani de naţionalitate maghiară , din judeţul Covasna. L-am votat o dată pe d-l Băsescu din păcate şi atâta vină am . De "n" ori am vrut să scriu că nu toţi maghiarii nu au ieşit la referendum... dar m-am lăsat. Mi-e ruşine că această ţară bogată, frumoasă nu poate avea şi conducători, care să facă viaţa bună în ţara noastră. 

Întradevăr, sunteţi mai liber decât noi. Din păcate eu – de 60 de ani, maghiară- nu văd ce aş mai putea face, doar ce am făcut şi până acum. Am învăţat , mi-am învăţat copiii să trăiească cu cinste şi să respecte în primul rând oamenii care sunt oameni, ţara în care trăiesc şi, înainte să vrea să plece de aici, să se gândească bine, aici suntem acasă. Slavă Domnului, încă nu a plecat nici una. Nu ştiu de ce v-am deranjat cu aceste gânduri, probabil că este foarte greu şi nu văd ce se va mai întămpla cu dumneavoastră. Inimaginabil!". 

Din 51 de răspunsuri, câte a primir, fostul premier Adrian Năstase a sesizat mesajul femeii și i-a răspuns, printr-o postare: 

"M-a impresionat mesajul pe care l-ați trimis. M-a și întristat pentru că din "exilul" în care mă aflu nu pot face decât să privesc și eu la televizor derizoriul în care a intrat politica în România, sau să ascult, cu uimire, dialogurile triviale între liderii politici. În timpul ăsta trece, zi după zi, și viața noastră – spectatori ai unor vremuri nefericite"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel