Digi Film, filme blockbuster, în premieră în România

 Digi Film aduce in septembrie o multime de filme de exceptie, in premiera de televiziune in România si bifeaza astfel toate elementele unui program TV perfect!

In premiera in România, serialul american “Lethal Weapon” (“Arma mortala”) ii va tine pe telespectatori in fata ecranelor cu cele mai recente episoade, la numai o zi dupa premiera din SUA.

Suspanul, actiunea si efectele speciale vor fi asigurate de „Jack Ryan: Shadow Recruit” („Jack Ryan: Agentul din umbra”) si „The Hunger Games: Mockingjay” („Jocurile foamei: Revolta”), iar adrenalina si cascadoriile pline de efecte speciale le veti gasi in mult asteptatul „Furious 7” („Furios si iute 7”). Premierele TV continua cu povestea extraordinara a unuia din cei mai straluciti oameni de stiinta ai timpurilor noastre, renumitul astrofizician Stephen Hawking, ecranizata in „The Theory of Everything” („Teoria intregului”).

 „Seria Divergent: Allegiant”, cea de-a treia parte a seriei Divergent, vine cu scene spectaculoase in care pericolul si actiunea ating cote maxime, iar „Fifty Shades of Grey” („Cincizeci de umbre ale lui Grey”) va va fascina cu o poveste de dragoste neconventionala si indrazneata.

Maratonul premierelor incepe vineri, 2 septembrie, de la ora 21:45, când va fi difuzat ”Unbroken” (”De neinvins”), o poveste despre curaj si speranta, in regia Angelinei Jolie-Pitt.

Vineri, 9 septembrie, de la 22:00, puteti urmari ”Ex Machina”, o drama science fiction care pune in joc granita dintre uman si artificial. Iar actiunea vine in forta duminica, 11 septembrie, de la ora 20:00, cu ultima parte a filmului „Furious 7” („Furios si iute”).

„The Theory of Everything” („Teoria intregului”), povestea impresionanta a renumitului astrofizician Stephen Hawking, poate fi urmarita vineri, 16 septembrie, ora 22:15.

Duminica, 18 septembrie, de la ora 20:00, filmul „Divergent series: Allegiant” („Seria Divergent: Allegiant”), a treia parte din seria Divergent, va putea fi vizionat in premiera la o televiziune din România, doar la Digi Film!

Seria premierelor TV continua la Digi Film cu productia „Fifty Shades of Grey” („Cincizeci de umbre ale lui Grey”), ce va fi difuzat duminica, 18 septembrie, de la ora 21:40.

Suspansul si actiunea intra in scena duminica, 25 septembrie, de la 20:00, cu ultima parte a seriei „The Hunger Games: Mockingjay” („Jocurile foamei: Revolta”). 

“Lethal Weapon” (“Arma mortala”) serialul fierbinte, difuzat la o zi dupa premiera americana, aduce pe micile ecrane actiune, suspans si farmec insolit. Serialul este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson si Danny Glover: un politist care cauta pericolul cu lumânarea devine partenerul unui ofiter caruia medicul i-a recomandat sa nu se expuna stressului. Evident, nu e cea mai fericita combinatie pentru niciunul dintre ei - dar, cumva, functioneaza! Primul episod va putea fi urmarit, in premiera nationala de televiziune, numai pe Digi Film, din 23 septembrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat in fiecare vineri, de la ora 20:00.

Acestea sunt doar câteva dintre titlurile lunii septembrie. ”I Am Wrath” (“Ora razbunarii”),”Teenage Mutant Ninja Turtles” (“Testoasele Ninja”),”The Salvation” (”Pamântul fagaduit”),”Transcendence” (“Transcendence: Viata dupa moarte”) si multe altele fac din septembrie o luna cu adevarat de exceptie pentru telespectatorii Digi Film!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel