Dieta biblică face minuni. Care sunt alimentele interzise

dieta
dieta

Toate femeile vor să arate bine și pentru a fi suple apelează la metode care mai de care mai inedite. Oricât de ciudat ar părea, unele aleg "Dieta lui Dumnezeu" - o metodă care aduce rezultate garantate.

Credinţa religioasă începe să joace un rol din ce în ce mai important în societatea actuală, iar acest lucru a fost "speculat" şi de Jordan Rubin, atunci când a publicat cartea "The Maker's Diet". "Dieta lui Dumnezeu" este un regim alimentar întemeiat pe patru principii de bază: sănătatea fizică, mentală, spirituală şi emoţională. Cartea "The Maker's Diet" promovează întoarcerea la origini, la alimentaţia  simplă, arhaică ce se regăseşte în Vechiul Testament.

Ce include planul de alimentație

În această cură de slăbire, oamenilor le este interzis să mănânce carnea de porc și slănina. Planul de alimentaţie include carne roşie, carbohidraţi şi unele grăsimi saturate. Alimentele trebuie să fie consumate în starea lor naturală: neprelucrate, nerafinate şi netratate cu pesticide sau hormoni. În plus, dietă conține și alimente bogate în fibre, cum ar fi broccoli, conopida, fructe de pădure, struguri, seminţe, nuci, anumite cereale sau legume, dar şi grăsimile naturale, inclusiv cele care se găsesc în peşte şi grăsimile saturate din unt, brânzeturi sau lapte. Este indicat să se consume carnea slabă, somonul alături de salate, de exemplu, iar carbohidraţii recomandaţi sunt cei din surse naturale, cum ar fi: miere, fructe sau lapte, scrie Unica.

Alimentele pe care nimeni nu ar trebui să le consume în această dietă

Din această categorie fac parte produsele procesate sau tratate din comerţ, produsele modificate genetic sau care au crescut "ajutate" de substanţe chimice, dulciurile, zahărul sau orice conţine coloranţi, carnea de porc, grăsimile procesate (aveţi voie doar uleiuri extravirgine şi grăsimi naturale de origine animală), sucurile şi alte băuturi din comerţ. O recomandare foarte strictă este legată de consumul apei de de la robinet, pentru că aceasta are un conţinut ridicat de clor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel