Urmărește emisiunea live


DIETĂ. Alimente care te ajută să pierzi în greutate

Merele:

Consuma cate un mar pe zi pentru a te impiedica sa mai adaugi si sa stochezi greutate in plus fata de cea actuala. Antioxidantii din mere pot preveni sindromul metabolic (o boala definita de cantitatea mare de grasime a stomacului).

Fructele goji:

Acestea au un gust asemanator cu tartele si o textura ce necesita mestecare, ceea ce intarzie senzatia de foame. Fructele goji sunt o sursa incredibila de proteine si contin doar 35 de calorii la o lingura. Cercetarile arata ca pot creste sistemul imunitar, protejeaza vederea si contribuie la prevenirea bolilor de inima.

[citeste si]

Untul de migdale:

Daca esti in cautarea unui aliment care sa inlocuiasca untul de arahide pe paine, untul de migdale este cea mai buna alegere. Intinde-l pe paine si va reduce nivelul glicemic al painii. Acesta se prepara prin sfaramarea migdalelor pana se transforma intr-o pasta fina, iar alegerea este una potrivita, deoarece sunt cunoscute in randul nutrientilor, de aceea contin multa grasime mononesaturata. Untul de migdale este bogat in vitamina E, fosfor, fier, magneziu si calciu.

Avocado si uleiul de masline:

Atat avocado cat si uleiul de masline sunt doua alimente bogate in grasimi sanatoase care sunt esentiale pentru organismul nostru. Acest lucru le face sa fie niste alimente necesare cand tinem o dieta cu scopul de a pierde in greutate. Fructele de avocado au grasimi monosaturate ce cresc senzatia de satietate, iar cercetarile arata ca uleiul de masline are proprietati antiinflamatorii, ceea ce ajuta in cazul inflamarilor cronice.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel