Diaconu a lipsit de la înmânarea mandatelor. "Există o contestație"

Mircea Diaconu nu se mai întoarce la PNL
Mircea Diaconu nu se mai întoarce la PNL

Actorul Mircea Diaconu a lipsit de la înmânarea mandatelor de europarlamentar. Liberalul Crin Antonescu, prezent la evenimentul organizat la sediul Biroului Electoral Central, a spus că, potrivit informațiilor sale, există o contestație pe numele lui Mircea Diaconu.

UPDATE: Mircea Diaconu și-a explicat absența într-o intervenție telefonică la România Tv. "Am fost anunțat de BEC să mă duc să-mi ridic mandatul și le-am spus că sunt la Timișoara la un spectacol. Sâmbătă, la 10:30, o să mă duc să-l ridic. Azi a fost ridicarea mare, sâmbătă o să fie ridicarea mică. Rămân independent și nu mă înscriu în niciun partid. Asta le-am promis alegătorilor și nu îi trădez", a spus actorul.

Din grupul liberalilor a lipsit Ramona Mănescu, care are o problemă de sănătate.

Totodată, senatorul PSD Ecaterina Andronescu a anunțat joi că renunță la fotoliul de eurodeputat în favoarea legislativului de la București și nu s-a prezentat la BEC.

"M-am interesat și eu, doream să-l salut, să-l felicit", a declarat Antonescu despre Diaconu. "I-am remarcat absența. Și am înțeles - e o informație neverificată - aici, la fața locului, că există o contestație asupra mandatului său și încă nu s-a decis, nu știu", le-a spus Crin Antonescu jurnaliștilor prezenți la sediul BEC.

"Au lipsit așa din ochi, Ramona Mănescu, care are o problemă de sănătate, asta știu cu certitudine de la dl Mănescu, și dl. Diaconu", a adăugat Crin Antonescu.

Alianța PSD-UNPR-PC a obținut 16 mandate la alegerile europarlamentare. Partidul Național Liberal a obținut 6 mandate, Partidul Democrat Liberal — 5 mandate, UDMR — 2 mandate, Partidul Mișcarea Populară — 2 mandate și Mircea Diaconu — un mandat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel