Dezvăluiri uluitoare despre Mohamad Yassin. Credem că a fost otrăvit, afirmă avocatul Tonel Pop

Dezvăluiri uluitoare făcute de către Tonel Pop, avocatul medicului Mohamad Yassin, omul trimis de Băsescu în 2005 să negocieze eliberarea eliberarea jurnaliştilor din Irak. "Credem că doctorul Yassin a fost otrăvit", a declarat, sâmbătă, în cadrul emisiunii Q&A, de la Antena 3, avocatul Pop.

"Nu avem un certificat medical, nimeni nu poate spune cu certitudine. În traducerea care a uitat, sunt două minute, înaintea desfăşurării evenimentelor, când se întâlnesc cei doi fii ai lui Hayssam. Fadel orchestra întreaga operaţiune, deşi niciun serviciu nu era sesizat. Dându-mi seama că Fadel nu este trimisul doctorului Yassin, ci cel care orchestrează operaţiunea în care pomeneşte de poliţişti, de filmări, de tehnică. E înregistrare, nu e o interpretare. Făcând legătura cu starea fizică a doctorului, slăbise 34 de kilograme, nu mai auzea bine, a slăbit într-un mod brusc. Era depresiv, nu mai avea poftă de mâncare, nici nu îşi mai recunoştea fii. Unind această chestiune, că Fadel nu este prietenul sau trimisul doctorului, cu starea de sănătate, că Fadel stătea în aceeaşi cameră cu el, au sugerat această chestie, că este otrăvit. Am cerut o anchetă în acest sens şi să îl scoată pe Fadel din cameră. L-au dus pe doctor la mai mulţi medici, la analize. Are probleme mari cu stomacul, anumite deficienţe. Din punctul meu de vedere, nu a mâncat, dar substanţele pe care le-a îngurgitat i-a ars traiectul. După ce a fost Fadel scos din cameră, în 48 de ore şi-a revenit", a explicat Tonel Pop, care a adăugat că, în toată povestea răpirii din Irak, Yassin este doar o victimă.

Mohamad Yassin, omul de încredere al lui Traian Băsescu, reținut de DNA

"Omul cunoaște foarte bine această situație care s-a întâmplat în Irak", a mai spus avocatul Tonel Pop. 

Medicul sirian, Mohamad Yassin, a avut un rol important în negocierea eliberării celor trei jurnalişti români răpiţi în martie, 2005, în Irak. Doctorul Yassin a fost trimisul oficial al fostului preşedinte Băsescu în negocierile cu răpitorii ziariştilor români şi beneficiarul unei bune părţi a averii lui Hayssam după ce acesta a fost acuzat de terorism. 

Mohamad Yassin, trimis în judecată, în dosarul în care a fost denunțat de Omar Hayssam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel