Dezvăluiri uluitoare despre moartea Mădălinei Manole

madalina manole
madalina manole

Mădălina Manole a murit în 14 iulie 2010. După mai bine de trei ani de la moartea cântăreței, varianta sinuciderii încă nu este acceptată. Apropiații Mădălinei, dar și persoane de pe scena politică susțin că Mădălina Manole a fost ucisă de soțul său.

Mădălina Manole își anunțase părinții, cu trei luni înainte, că voia să divorțeze. Asta susțin tatăl Mădălinei și un apropiat al acesteia. Ion Manole, tatăl Mădălinei, a spus, la RTV, că "Problema divorțului a fost ridicată la mine în casă, pe data de 6 aprilie 2010. Mădălina a venit la mine și mi-a zis: 'Pregătește-o pe mama, pentru că în vara asta urmează un nou divorț'. I-am spus să se mai gândească. Am căutat să o mai temperez, însă ea mi-a spus că nu mai poate și că trebuie să divorțeze".

CV Tudor: Îmi asum varianta unei crime

Vadim Tudor a declarat: "Eu mi-am asumat răspunderea de a avansa ipoteza unei crime, care este deghizată în sinucidere. Nu gust astfel de declarații, sunt un jurnalist de investigații prea vechi. Nu gust faptul că ar fi înghițit 400 de ml de Furadan". Și prietenii apropiați ai Mădălinei susțin ipoteza crimei. Ei consideră că aceasta a fost aruncată de la etaj, pe scări.

Vadim a adăugat: "Consilierii mei au aflat că acest Petru Mircea a fost informator al DIICOT". Vadim mai susține că Petru Mircea are un comportament foarte straniu, pe care îl motivează printr-o protecție pe care ar avea-o de la "procurorii cu care cooperează la DIICOT". Corneliu Vadim Tudor a subliniat că va susține încontinuu că Petru Mircea este  informator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel