Dezvăluiri la 20 de ani de la moartea misterioasă a lui Nicu Ceaușescu. Cu cine a vorbit înainte de a muri

Luni, 26 septembrie 2016, se împlinesc 20 de ani de la moartea lui Nicu Ceaușescu. Fiul dicatorului a murit la o zi după ce i-a sunat pe cei dragi și le-a spus că se simte bine și va fi externat. Sufera de ciroză și se afla internat la clinica AKH din Viena.

Senatorul Marius Marinescu a declarat pentru DC NEWS că una dintre persoanele cu care a vorbit înainte de a murit a fost avocata Paula Iacob, care l-a apărat în procesul de după Revoluție.

”Astăzi se împlinesc 20 de ani de la moartea lui Nicu Ceaușescu. Bolnav de ciroză hepatică, "prințișorul " a fost tratat în clinica vieneză AKH.

Tratamentul primit i-a ameliorat suferința, și chiar i-a dat speranțe de însănătoșire.

Cu o zi înainte de a muri, de pe patul de spital, Nicu și-a sunat rudele, prietenii și apropiații, să le spună că se simte bine și că urma să fie externat chiar a doua zi. Printre cei cu care au vorbit în ultimele ore din viața sa se numără vărul său primar Nicu Ceaușescu și regretata Paula Iacob. Din păcate Nicu s-a întors acasă într-un sicriu, fără niciun certificat de necropsie, iar medicul care l-a avut în grijă nu a fi putut fi contact.

Cea mai mare dorință a lui Nicu Ceaușescu era redeschiderea procesului în care fusese condamnat pe nedrept pentru deținere ilegală de arme și muniție. Era vorba despre două arme de vânătoare inscripționate cu numele tatălui său și înscrise în evidența Ministerului de Interne.

Deși deține permis de armă, mai ales că fusese primul secretar al județului Sibiu, instanța nu i-a luat în considerare acest drep”, ne-a spus Marius Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel