Dezvăluire BOMBĂ despre Cătălin Măruță!

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, a povestit cum a ajuns Cătălin Măruță la Pro TV

Doina Gradea explică pe blog că nicio vedetă nu intra pe post fără acordul lui Adrian Sârbu.

„Regula in PRO TV era ca nu intra nimeni pe post fara acordul lui Adrian Sarbu pentru ca el stia cel mai bine dintre toti daca acea persoana este potrivita sau nu. Avea un al 6-lea simt in materie de televiziune. Lucrurile nu se rezumau la doar "sa treci sticla", cum e o vorba in televiziune pentru cei care apar la TV si pot transmite dincolo de sticla ecranului televizorului (...) Asadar, selectia vedetelor era extrem de serioasa, nu conta de unde veneai, ce ai facut, cine a dat telefoane pentru tine. Erai ok sau nu, asta depindea de "ochiul" lui Adrian Sarbu care mergea intotdeauna la sigur”, scrie Doina Gradea

Cătălin Măruță, un paradox

Doina Gradea spune că este „un paradox al televiziunii din România" și pe care îl numește „non-vedeta perfectă".

„Vine asadar asta mic, Maruta, mai necunoscut, putin timid si speriat de locul in care se afla. Ii tremurau genunchii cand a intrat pe poarta PRO TV, "poarta magica". Cred ca si el se intreba "ce dracu sa caut eu aici?!"... Ne uitam la primele lui emisiuni si ni se parea ca are fata unui intrus care asteapta din minut in minut sa fie scos din platou si dat afara din PRO TV."

„In toata galeria de vedete PRO TV, una singura m-a mirat ca prezenta in PRO TV si, ulterior, ca evolutie. Pentru mine, aceasta persoana reprezinta unul din paradoxurile televiziunii din Romania", scrie Doina Gradea.

„Usor, usor, ajutat enorm de echipa de productie si de toata "masinaria" de marketing si PR a PRO TV-ului a razbit omul si a inceput sa se impuna, sa faca audienta."

”Vorbeam cu el destul de rar, eu eram la PRO TV International, si imi aduc aminte ca il sunam sa il invit pe la emisiunile noastre. Parca era mirat ca e invitat si ma intreba daca e bine ce face, daca toata lumea e multumita si "oare ce zice dl Sarbu". Tot timpul ii era teama ca va fi dat afara. Avea o nesiguranta teribila a locului sau la PRO TV ca iti era si mila...Profesional, isi facea treaba bine, iar eu chiar l-am apreciat pentru eforturile facute. Adica un cvasinecunoscut in Acces-ul PRO TV, inainte de Andreea Esca... Mai baiete, ma, era mare smecherie.
A avut scara la Dumnezeu si nu a facut nimic bun sa isi schimbe imaginea aia de baiat de la tara venit la oras. Nu a refuzat insa sa faca orice pentru un strop de audienta. Sa intre cu bocancii in viata oamenilor, sa fie partinitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel